Antonia a dezvăluit de ce n-o suportă pe Alexia Eram, fiica Andreei Esca

Antonia a rupt tăcerea și a dezvăluit motivul pentru care nu o suportă pe fiica Andreei Esca, Alexia Eram. Pe finalul scandalului din Golden Boy Society, Antonia a lăsat să se înțeleagă faptul că ruptura dintre ea și Alexia Eram, iubita lui Mario Fresh, s-a produs după ce artista a aflat că fiica prezentatoarei de la Pro Tv o bârfește pe unde apucă.

Sau cel puțin asta au înțeles fanii Antoniei după ultima postarea a iubitei lui Alex Velea pe contul său de Instagram.  Artista a postat, recent, pe contul ei de Instragram, un mesaj cu subînțeles, adresat perechii formate din Mario Fresh și fiica Andreei Esca.  „Am aflat de curând că oamenii dintr-un cuplu pe care îi credeam prieteni nu mă suportă şi mă bârfesc cu alţi prieteni”, a zis artista.

În plus, Antonia a fost enervată la culme și de faptul că, la ziua lui Lino Golden, Alexia Eram a dansat și a cântat una dintre melodiile lui Alex Velea. Relația dintre Antonia și Alexia Eram se deteriorase de mai mult timp, fiind știut faptul că artista i-a cerut, cu câteva luni în urmă, lui Alex Velea să-i spună lui Mario Fresh să nu o mai aducă pe Alexa la studiourile de înregistrare.

Sursa foto: Instagram