ANTONIA da CARTILE pe FATA! I-a “SPART” sau NU CASNICIA lui ALEX VELEA?

Antonia a decis sa dea cartile pe fata! La patru ani distanta de la divortul lui Alex Velea de fosta sotie, Ana, Antonia a facut dezvaluiri interesante despre care nu s-a mai vorbit pana acum.

Antonia care i-a daruit doi baieti cantaretului a povestit si de ce a intrat ea in viata lui Alex Velea. Antonia a povestit in cadrul unui interviu ca atat ea, cat si Alex Velea nu aveau o relatie serioasa cand s-a aprins flacara iubirii dintre ei. In plus, a declarat Antonia, cantaretul si Ana, fosta sotie, aveau deja facute actele de divort cand ea a aparut in viata lui.

“Nu a avut nimeni o relatie solida, adica, nu e cazul. Avea o casnicie care era pe pragul de… Nu si-ar fi permis nimeni… (…). Daca nu era vorba de vreun divort nici nu m-as fi bagat. E prea mult zis: «bagat», totul a venit de la sine. In primul rand, nu as fi continuat o relatie cu acest om daca… adica actele erau facute, deja trebuia sa fie.: «pa!» (…). El cu relatia lui a fost, din fericire, mai retras si de aceea s-au spus multe, s-a creat foarte multa confuzie.”, a dezvaluit Antonia in cadrul unei emisiuni de televiziune, informeaza jurnalistii de la cancan.ro.

Alex Velea si Ana s-au casatorit in 2010 si au divortat la trei ani de la nunta. Nasi lor de cununie au fost Andreea Banica si Lucian Mitrea. La ora actuala, Alex Velea are o relatie serioasa cu Antonia. Cei doi sunt parinti de baieti: Dominic si Akim, iar vedeta mai are o fiica, pe Maya, din casnicia anterioara cu Vincenzo Castellano.

Sursa foto: libertatea.ro