Antonia lupta pentru fetita ei, Maya. Fostul sot, sigur ca va castiga custodia

Antonia s-a despartit de mai bine de un an de Vincenzo Castellano, insa lucrurile intre cei doi nu s-au clarificat. Ambii vor custodia fetitei lor, Maya, iar pentru aceasta au ajuns la Tribunal.

Pe rolul Judecatoriei sectorului 2 exista mai multe dosare pe numele Antoniei si al lui Vincenzo Castellano: toate au legatura cu micuta Maya (3 ani). In cel mai recent dosar, este parte si Autoritatea Tutelara care trebuie sa stabileasca, conform legii, conditiile in care locuieste micuta atat la tata, cat si la mama, dar si posibilitatile materiale ale celor doi pentru educarea fetitei.

Vincenzo crede ca are toate sansele sa castige custodia fetitei pentru ca mama ei n-ar avea timp sa se ocupe de ea. Antonia e mai mereu plecata, iar majoritatea noptilor le petrece in cluburi si localuri unde sustine concerte.

Citeste si: Antonia nu mai rezista! Pleaca in Italia, pentru a fi alaturi de fetita sa

Ancheta efectuata de Autoritatea Tutelara va avea un rol important in decizia instantei privind domiciliul, acordarea custodiei copilului, dar si programul de vizita al parintelui care pierde procesul de custodie.

La despartire, micuta Maya a ramas in grija tatalui, in Italia, la Napoli, Vincenzo fiind cetatean italian. Antonia si-a vazut fetita, in toata aceasta perioada, prin intermediul Skype-ului, sau o data la cateva luni cand avea concerte in Italia sau venea micuta in Romania cu tatal ei. Ultima oara, cantareata si-a vazut fiica in urma cu cateva saptamani cand a sustinut doua concerte in Italia si si-a luat si mama cu ea, pe Denise Iacobescu, ca sa-si vada nepotica.

 “Eu nu stiu ce face Antonia. Nu stiu de Autoritatea Tutelara. Daca trebuie sa vina acasa, ca sa vada in ce conditii creste Maya, sa vina. Eu sunt in Italia, sunt cetatean italian. Sa vina sa vada cum creste si in ce conditii creste fetita”, a declarat Vincenzo Castellano pentru wowbiz.ro.