Antonia nu mai rezista! Pleaca in Italia, pentru a fi alaturi de fetita sa

Antonia a dat o multime de semnale in ultima vreme cu privire la suferinta sa cea mai mare, dorul pentru Maya, fetita sa, care locuieste in Italia, alaturi de tatal ei. Ultima oara, cantareata a izbucnit in lacrimi la un concert caritabil destinat copiilor fara parinti.

Antonia nu mai poate sta departe de fiica sa, Maya! Artista a decis sa faca naveta  in Italia, pentru a petrece mai mult timp alaturi de fetita ei.

Frumoasa cantareata nu si-a mai vazut copilul de un an, de cand a divortat de Vincenzo Castellano. Si cum o mama rezista greu fara copilul sau, Antonia vrea sa isi inchirieze o casa in Napoli si sa faca, pentru inceput, naveta Romania – Italia, doar pentru a putea petrece cat mai mult timp cu Maya, aflata in prezent in grija bunicilor din partea tatalui.

“Mi se rupe sufletul cand trebuie sa plec din nou, iar Maya plange in hohote. Nu mai suport, ma depaseste situatia. Vorbim zilnic, dar nu-i suficient pentru mine, vreau sa fiu mereu langa ea”, s-a plans Antonia.

Cantareata  va ajunge in Italia peste cateva zile, special pentru a petrece Sarbatorile alaturi de fetita sa. Vedeta s-a pregatit din timp pentru intalnirea cu printesa ei, care-i seamana leit, cumparaindu- i din tara o multime de cadouri.