Antonia, platita mai bine atunci cand tace

Este de meserie cantareata, insa imaginea de femeie frumoasa ii aduce castiguri mult mai bune Antoniei. Datorita celebritatii, artista a ajuns sa fie remunerata si cu sume de 2.000 de euro doar pentru a fi prezenta trei sferturi de ora la un eveniment. Pentru acest onorariu, ea trebuie doar sa faca poze si sa „socializeze” cu invitatii.

“Nu ma dau jos din pat pentru mai putin de 10.000 de dolari”, era sloganul faimosului manechin Linda Evangelista, si se pare ca acest dicton si l-a insusit si frumoasa cantareata Antonia (26 de ani). E adevarat ca suma pentru care satena noastra nu s-ar da jos din pat este de cinci ori mai mica, insa nici nu trebuie sa faca mare lucru. Doar simpla ei prezenta la un eveniment cu staif ii poate baga in buzunare Antoniei un onorariu chiar mai mare decat cel pe care il incaseaza la un concert. 

CITESTE SI: Iulia Albu da verdictul in cazul vestimentatiilor Andrei pe care le-a ales la botezul Evei Maria

De exemplu, pentru un concert in afara Bucurestiului platit cu circa 1.800 de euro, ea este nevoita sa repete din timp si apoi sa transpire si sa cante live pe scena. Pentru aceeasi suma, iubita lui Alex Velea are posibilitatea sa castige doar facand act de prezenta si zambind la anumite evenimente.

”Antonia este o femeie frumoasa si destul de ”vanata” de cei care isi lanseaza saloane sau isi inaugureaza afaceri in domeniul frumusetii, al modei si nu numai. Pentru ca primeste des astfel de solicitari la care trebuie doar sa se pozeze la panou, si suma solicitata este pe masura: 2.000 de euro. Cine-si permite, o are ca invitat pe Antonia, iar de foarte multe ori, patronii platesc aceasta suma pentru ca vor sa-si asocieze produsul de calitate cu o vedeta de prima mana, care sa le aduca si clienti”, a declarat, o persoana care organizeaza evenimente in domeniul frumusetii.

CITESTE SI: Jucaria sexuala care le tine pe femei mai mult in baie! Pare inofensiva, dar rezultatele sunt… explozive! Cum functioneaza

Desi este una dintre cele mai tinere artiste, Antonia a intrat foarte repede in categoria artistelor bine platite. Asa ca nu ar fi o surpriza ca peste cativa ani sa fie si una dintre cele mai bogate vedete. Viitoarea sotie a lui Velea nu este singura cantareata care-si rotunjeste astfel veniturile, tarifele fiind in functie de popularitate.

 Sursa: click