Antonia sare la gâtul lui Cătălin Măruță: ”Un mare îmbârligător!”

Antonia se implică în scandalul declanșat între Cătălin Măruță și Alex Velea, iubitul cântăreței. Artista a lansat, prin intermediul paginii sale de Instagram, un atac extrem de dur la adresa prezentatorului de la Pro Tv.

Antonia nu a mai rezistat și a reacționat fiind extrem de deranjată de atitudinea lui Cătălin Măruță care i-a menționat din nou numele în cadrul emisiunii sale deși nu făcuse nicio declarație referitoare la conflictul dintre cei doi.

„Există o diferență între abuz și dorința de a face audiență cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbărligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare al numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs”, se arată în postarea pe care Antonia a scris-o pe contul său oficial de Instagram.

Citește și: Alex Velea, scandal monstru cu Cătălin Măruță! Avertismentul artistului

„Fiecare alege să iasă în față cu ce poate. Gratuit. Penibil. Răutate în prime time! Avem o plajă atât de largă de artiști/ persoane publice și cu toate acestea, întrebările se rezumă la Antonia și Alex Velea. De ce? P.S: Știm că ”producătorii sunt de vină”, a mai scris cântăreața.

Sursa foto: facebook