Antonia şi Alex Velea se pregătesc de nuntă! Dezvăluiri despre cererea în căsătorie

Antonia şi Vincenzo Castellano să pregătesc să semneze actele de divorţ, frumoasa artistă şi Alex Velea se pregătesc de… nuntă! Se pare că Alex Velea ştie deja cum vrea să facă cererea în căsătorie, semn că s-a gândit de nenumărate ori până a găsit scenariul perfect.

Alex Velea şi Antonia au mărturisit că sunt pe cale să schimbe numele băieţilor şi că toate lucrurile se vor rezolva în cel mai scurt timp. Deşi s-a zvonit de-a lungul timpului că ar fi cerut-o deja de soţie pe Antonia, Alex Velea a dezvăluit că a plănuit totul în cel mai mic detaliu şi că aşteaptă momentul potrivit, conform Antena Stars.

Citește și: FLORIN SALAM SUSȚINE CĂ NU MAI ARE TELEFON MOBIL DE 4 ANI! MOTIVUL INVOCAT DE MANELIST

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai stabile și frumoase cupluri din showbizul românesc. Cu toate că se iubesc nebunește, cei doi artiști nu s-au putut bucura în totalitate de acest lucru, căci un detaliu le-a umbrit fericirea, timp de mai mulți ani.

Vincenzo Castellano și Antonia s-au căsătorit în 2011, după o relație de patru ani. Cei doi au împreună o fiică pe nume Maya, iar acum se află în proces de divorț, după ce și-au spus „adio” în anul 2012.

Sursa foto: click!