ANTONIA si ALEX VELEA se saruta in concerte de DRAGUL BANILOR. Care e PRETUL

De pe 29 martie, cand au cantat pentru prima oara oficial impreuna si si-au condimentat show-ul cu un sarut ca in filme, Velea si Antonia repeta gestul de fiecare data cand urca pe scena impreuna. Ceea ce parea o semnatura de artist este, de fapt, o afacere, scrie Libertatea. 

Antonia si Alex Velea nu scapa nici o aglomeratie pentru a se saruta in vazul tuturor. Iar gestul lor patimas are darul de a incendia atmosfera si de a face publicul sa tresalte zgomotos. Au facut- o prima oara la finele lui martie, la Sala Palatului, si de atunci se repeta obsesiv. Joi seara, cei doi au insistat sa le arate celor prezenti in Costinesti cat de mare este dragostea lor.

CITESTE SI: LAURA COSOI se MARITA! Cati invitati vor veni, unde va fi si ce dorinte are mireasa! 

Scot lovele din iubire

Dar si patronilor discotecii unde au fost invitati le-au dovedit cat de profitabil e sa-i inchirieze pe amandoi la pachet tocmai pentru sarutul lor ce face deliciul spectatorilor. Caci deja clasicul lor pupat are succes cat trei hituri muzicale la un loc, judecand dupa entuziasmul cu care publicul aclama si imortalizeaza momentul. Profitand de simpatia de care se bucura cuplul pe care il formeaza, cei doi au decis sa mearga pe urmele Andrei si lui Catalin Maruta, a caror iubire a produs sute de mii de euro, fiind cel mai bine platiti indragostiti din biz-ul autohton. Astfel, momentul lor de tandrete se dovedeste extrem de benefic financiar.

Pret batut in cuie la 2.500 €

Cum Velea ne-a invatat ca “Dragostea se face-n minim doi”, pentru un plus de 2.500 euro, el o aduce in concertul sau si pe Antonia, garantand sarutul, gestul lor reprezentativ. In aceste conditii, onorariul unui show cu Antonia si pupatura in el, ajunge la 6.500 euro si, iata, se bucura de mare success printre organizatorii de spectacole.

CITESTE SI: BIANCA DRAGUSANU, din nou in bratele lui VICTOR SLAV! Dovada este AICI

A cantat cu piciorul in ghips

Accidentata in urma cu aproximativ doua saptamani in timp ce se plimba cu skate- board-ul, Antonia a ignorat sfatul medicilor, de a sta in repaus cel putin 21 de zile. Desi avea piciorul in ghips, artista nu a renuntat la contractele sale. Doar asta ar fi insemnat sa piarda o suma frumusica, lucru care nu i-ar fi convenit. Astfel ca, in timpul concertelor avute, artista a venit cu trupa sa de instrumentisti si a cantat alaturi de ei, stand pe un scaun, pe care l-a solicitat organizatorilor. Antonia a lipsit de la un singur show, unde era musai sa si danseze. In prezent, artista a renuntat la ghips, dar urmeaza un program de recuperare.

Sursa libertatea