Antrenor BOTEV PLOVDIV: OFERTA STELEI pentru HAMZA nu ne satisface

Antrenorul formatiei BOTEV PLOVDIV, VELISLAV VUTOV, a declarat, joi intr-o conferinta de presa ca gruparea bulgara nu este multumita de oferta venita de la STEAUA BUCURESTI pentru transferul atacantului tunisian YOUNES HAMZA, informeaza publicatia topsport.bg.

“Am incredere in noii jucatori, sunt fotbalisti de clasa. Exista o tensiune in cadrul echipei, dar ea tinde sa se estompeze. Nu ii putem opri sa plece pe cei care doresc sa plece si au oferte bune. OFERTA pentru HAMZA nu ne satisface”, a declarat VUTOV.

CITESTE SI: YOUNES HAMZA s-a INTELES cu STEAUA

Conform presei bulgare, BOTEV PLOVIDV ar fi cerut suma de 400.000 de euro pentru transferul lui YOUNES HAMZA, dar STEAUA este dispusa sa plateasca doar jumatate din aceasta suma, o a doua transa urmand a fi achitata daca va intra in grupele Ligii Campionilor.

Gruparea bulgara BOTEV PLOVDIV traverseaza o perioada dificila din punct de vedere financiar, mai multi jucatori exprimandu-si dorinta de a se transfera in ultima perioada. Asa cum a fost cazul fundasului SRGIAN LUCHIN, care a fost achizitionat de STEAUA BUCURESTI contra sumei de 300.000 de euro, conform presei bulgare.

CITESTE SI: SRGIAN LUCHIN ESTE NOUL JUCATOR AL STELEI BUCURESTI – OFICIAL

In varsta de 28 de ani, YOUNES HAMZA a fost transferat in iarna de gruparea PETROLUL PLOIESTI la BOTEV PLOVDIV.

Sursa foto: topsport.bg