ANTRENOR DE HANDBAL, trimis in JUDECATA pentru 27 de VIOLURI

Un ANTRENOR DE HANDBAL din Bucuresti a fost TRIMIS IN JUDECATA de procurorii Parchetului Capitalei. El este acuzat ca a VIOLAT SAPTE FETE MINORE, pe care le pregatea la un club sportiv din Bucuresti.

ION TIBRU a fost trimis in judecata pentru savarsirea a 27 de INFRACTIUNI DE VIOL si 3 infractiuni de CORUPERE SEXUALA A MINORILOR, fata de sapte fete, cu varste cuprinse intre 11 si 14 ani.

Antrenorul, in varsta de 65 de ani, a organizat echipa de handbal feminin din 2010, in cadrul unui club sportiv din municipiul Bucuresti. Potrivit unui comunicat al Parchetului Capitalei, antrenorul a capatat autoritate si influenta asupra mai multor minore cu varste cuprinse intre 11 si 14 ani, persoane vulnerabile atat prin prisma varstei, cat si prin prisma situatiilor personale si familiale.

CITESTE SI: ANCHETA CU PRIVIRE LA ELIBERAREA POLITISTILOR PEDOFILI DIN CALARASI

In perioada iulie 2013 – iunie 2015, profitand de imprejurarile create in cadrul cantonamentelor pe care acesta le-a organizat la Costinesti (iulie 2013 si iulie 2014) si Predeal (decembrie 2014) sau invitand fetele la locuinta sa din Bucuresti, sub diverse pretexte (in special, acela de a merge impreuna la diverse scoli pentru a imparti pliante pentru promovarea echipei de handbal), prin constrangere (de cele mai multe ori morala, dar si fizica), Ion Tibru a intretinut raporturi sexuale cu minorele. O parte din aceste agresiuni au fost comise asupra unor minore in prezenta altora, potrivit Agerpres.

Una dintre fete le-a povestit parintilor ce s-a intamplat, iar acestia au depus pe numele antrenorului o plangere la Politie. Ion Tibru a fost arestat preventiv in luna iunie 2015, el aflandu-se si in prezent in arest.

Sursa foto: dcnews