Antrenorul BECALI a inceput sa-i CONTUREZE primul unsprezece secundului DICA

Finantatorul Gigi Becali a inceput sa contureze echipa pentru noul sezon. Campania de transferuri nu s-a incheiat, dar patronul FCSB se lauda ca are deja cel mai bun atac din Romania. Becali a trecut deja peste Dica si a aranjat jucatorii pe posturi, informeaza postul de televiziune Digi Sport.

FCSB i-a transferat in aceasta vara pe Ionut Larie, Constantin Budescu, Junior Morais si pe tanarul portar Toma Niga (19 ani). Insa Gigi Becali spune ca va cumpara in continuare jucatori. Urmatorul transfer ar putea fi Filipe Teixeira, care a fost de acord cu oferta. L-ar putea urma Dragos Nedelcu, pentru care Becali spune ca i-a oferit Viitorului 1,5 milioane de euro.

Pana atunci, Gigi Becali a schitat deja o parte din primul ”11” pe care l-ar putea folosi Dica in sezonul urmator: ”Fiti atenti la atacul nostru: Tanase, Alibec si Budescu. Tanase poate va juca in stanga. Sau Budescu va juca mijlocas ofensiv in 4-2-3-1. Teixeira va juca probabil in dreapta. Dar pe Teixeira il poti juca oriunde. Poate sa joace in locul lui Boldrin. Ovidiu Popescu va juca fundas dreapta. Jucator U21 il avem pe Dennis Man, care probabil va juca in dreapta”, a dezvaluit Gigi Becali la DigiSport.

Din schema ar putea sari insa Momcilovic, unul dintre cei mai constanti jucatori din sezonul trecut, deoarece pe postul sau a fost adus Junior Morais. De asemenea, sunt sanse mari ca Boldrin sa plece, in conditiile in care are oferte de la PAOK si Kayserispor – unde este dorit de Sumudica.

Cum ar putea arata FCSB in viitorul sezon: Nita – Popescu, Balasa, Larie, Morais – Pintilii (Nedelcu), Teixeira – Man (jucator U21), Budescu, Tanase – Alibec.

Sursa foto: EVZ