ANUNT BOMBA CATALIN PREDOIU isi poate lua ADIO de la postul de PREMIER

Un ANUNT BOMBA ar putea da peste cap toate planurile facute in ultima perioada de mai marii noului Partid National Liberal (PNL) atunci cand vine vorba de planul de guvernare si, in special, de componenta Guvernului vazut drept o alternativa viabila a actualului Executiv.

Comisarul.ro scrie ca liberalul CATALIN PREDOIU, cel care a fost nominalizat, in numeroase randuri, de colegii sai pentru a prelua postul de premier, ar fi fost denuntat de fostul coleg, MARIAN CRISTINEL BIGIU, presedintele suspendat si arestat al Consiliului Judetean Buzau, l-a denuntat atat pe GEORGE SCUTARU, cat si pe PREDOIU.

CITESTE SI: EXPLOZIV GEORGE SCUTARU, vizat de o ancheta PENALA pentru incalcarea secretului de stat?

Sursa citata noteaza faptul ca MARIAN CRISTINEL BIGIU, omul care primea spaga in sticle de whisky prin parcarile din urbea buzoiana, a decis sa-si dea in gat fostii colegi de partid (n.red. BIGIU a profitat de Ordonanta 55 si a trecut de la PNL la PSD cu putin timp inainte ca arestarea sa sa aiba loc) suparat ca in ciuda banilor negri pompati in campanie nu ar fi reusit nici macar sa puna mana pe un fotoliu de deputat.

Comisarul.ro mai scrie ca SCUTARU si PREDOIU vor fi chemati de procurorii DNA la audieri in aceeasi zi, dar si faptul ca directorul adjunct al SRI, FLORIAN COLDEA, nu ar fi deloc strain de acest dosar care se anunta a fi unul incendiar.  

CITESTE SI: ACUZATII SOCANTE LAURA CODRUTA KOVESI, sefa DNA, SANTAJATA de DIRECTORII SRI

Sursa foto: adevarul.ro