ANUNT BOMBA: CSA STEAUA isi infiinteaza propria ECHIPA de FOTBAL din sezonul viitor

Dupa ce a pierdut procesul in privinta denumirii STEAUA BUCURESTI,  ARMATA a anuntat ca-si va face o echipa de fotbal de seniori cu acelasi nume. Juristul CSA STEAUA, locotonent-colonelul FLORIN TALPAN, a afirmat ca noua formatie a ARMATEI va lua fiinta in aceasta vara.

Potrivit reprezentantului CSA STEAUA, sunt sanse ca investitorii sa fie straini, intrucat licitatia pentru parteneriatul privat va fi internationala. “Vom avea in curand si fotbal de seniori, din sezonul urmator. Va exista o asociere, sunt convins ca vom gasi persoane interesate. Se va face o licitatie internationala pentru brandul STEAUA BUCURESTI. Ce spuneti, va fi interes?”, a spus FLORIN TALPAN pentru Gazeta Sporturilor.

CITESTE SI: MIREL RADOI DEZVALUIE DE CE A PLECAT DE LA STEAUA SI CINE L-A “LUCRAT”

Noua echipa ar urma sa ramana in Ghencea, unde actuala vicecampioana din Liga I nu va mai fi primita. “E exclus ca FCSB sa revina in Ghencea! S-a terminat, ruptura e definitiva! Am avut atatea procese cu Becali…A inregistrat in 2004 marca Steaua fara acordul CSA, n-a platit chiria, apoi ne-a dat in judecata si ne-a cerut 21 de miliarde, o creanta de la AVAB dintr-un proces pe care el il pierduse. Dupa ultimele negocieri, Becali a depus la OSIM aceasta marca noua, care e ceva…De nedescris”, a completat FLORIN TALPAN.

Clubul Sportiv al Armatei (CSA), proprietarul marcii STEAUA BUCURESTI,  a actionat in instanta echipa lui Gigi Becali, solicitand schimbarea numelui societatii care o administreaza. Becali continua sa isi numeasca echipa STEAUA BUCURESTI, profitand de denumirea societatii care administreaza clubului, SC FC Steaua Bucuresti SA.

Prima instanta, Tribunalul Bucuresti, a respins actiunea Armatei.

Sursa foto: sport