Anunt BOMBA cu 5 zile inainte de alegeri! DAN VOICULESCU, GRATIAT?

Vesti cat se poate de bune pentru GICA POPESCU, DAN VOICULESCU si GIGI BECALI! Cei trei pot spera la GRATIERE, anuntul fiind facut cu doar cinci zile inainte de primul tur al alegerilor prezidentiale.

Candidatul la Cotroceni care le ofera sperante celor trei grei se numeste Corneliu Vadim Tudor. Prezidentiabilul PRM a anuntat ca daca va ajunge la Cotroceni, ii va gratia pe Gica Popescu, Dan Voiculescu si Gigi Becali, scrie gandul.info.

Citeste si: HAGI, ANUNTUL SOCANT! TOTUL I SE TRAGE DE LA GICA POPESCU!

Din pacate pentru cei trei condamnati, mentioneaza sursa citata, potrivit oricarui sondaj de opinie, C.V. Tudor nu are nicio sansa sa ajunga in turul doi, exact ca in urma cu 14 ani, si astfel promisiunea sa devine nula.

“L-as GRATIA in primul rand pe GICA POPESCU, cu o vinovatie minora, pe GIGI BECALI, pe DAN VOICULESCU si pe fratele presedintelui, Mircea Basescu”, a spus Corneliu Vadim Tudor la postul RTV, fiind rugat sa precizeze pe cine ar gratia daca ar castiga alegerile.

La randul sau, Gheorghe Funar s-a arata mai ponderat in declaratii:

“Va trebui sa construim multe inchisori in Romania, pentru ca multi vor intra la puscarie din cauza coruptiei. Astept in primul rand sa ajung la Cotroceni si apoi voi analiza cererile. Pentru faptele de coruptie trebuie sa se confiste integral averea”.

Citeste si: DAN VOICULESCU, APEL DISPERAT DIN INCHISOARE: VA ROG, DRAGI ROMANI, NU NE POATE ARESTA PE TOTI…

Un alt candidat, William Branza a mentionat ca nu ar GRATIA nicio persoana, „daca se face vinovata de comiterea unor fapte de coruptie”.

Pe aceeasi lungime de unda s-a situat si Constantin Rotaru, care a spus ca nu va recurge la GRATIERE, deoarece “orice asemenea gest nu ar face decat sa-i determine pe unii sa fure si mai mult”. 

Sursa foto: activenews.ro