ANUNT BOMBA DESPRE TRAIAN BASESCU! VA FI VIITORUL PREMIER AL ROMANIEI

ANUNT BOMBA DESPRE TRAIAN BASESCU! EL VA FI VIITORUL PREMIER AL ROMANIEI

Partidul Miscarea Populara (PMP) a facut un anunt cel putin surprinzator despre Traian Basescu. Secretarul general al PMP, Dorel Onaca, a declarat, vineri, ca Traian Basescu va fi viitorul premier al Romaniei, in contextul in care “el este initiatorul si fondatorul sub acoperire al partidului”.

Intrebat daca Traian Basescu se inscrie oficial in PMP, Onaca a declarat: „Domnul Basescu este initiatorul si fondatorul sub acoperire al partidului nostru. Impreuna vom construi acest proiect si anul viitor vom oferi cel mai competent prim-ministru al Romaniei”, potrivit site-ului stiripesurse.ro.

Dorel Onaca a precizat, ulterior, ca a facut referire la Traian Basescu prin formula „cel mai competent prim-ministru”.

Te-ar putea interesa si: CTP dezvaluie cu ce l-ar putea da in gat Elena Udrea pe Traian Basescu

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu a venit, vineri, la sediul Partidului Miscarea Populara, potrivit surse din partid. Liderii PMP au declarat ca nu stiau despre faptul ca Traian Basescu va veni la sediul partidului, multi dintre ei fiind plecati in teritoriu.

Traian Basescu a mai fost la sediul PMP pe 11 februarie, cand si-a preluat biroul amenajat din decembrie 2014. La inceputul lunii februarie, Traian Basescu a participat si la congresul PMP, unde a tinut un discurs in care a spus ca doreste sa fie un “partener” al acestui partid, dar fara sa il conduca.

“Vreau sa va fiu partener. Va voi pune la dispozitie experienta mea, dar nu va voi conduce”, a spus Basescu in discursul sau.

Mondo News iti recomanda si: DEZVALUIRI SURPIZA DESPRE TRAIAN BASESCU, FACUTE DE UN FOST CONSILIER PREZIDENTIAL