Anunt BOMBA facut de Crin ANTONESCU! A DEZVALUIT care sunt planurile sale politice

Crin Antonescu

Victoria lui Klaus Iohannis in turul doi al alegerilor prezidentiale a atras ipoteza potrivit careia scaunul lasat liber la conducerea PNL va fi ocupat de fostul lider Crin Antonescu. Deocamdata nu se stie cine va conduce noul PNL, in conditiile in care Crin Antonescu a declarat ca nu doreste sa reia fraiele PNL, insa a facut o dezvaluire incendiara intr-un interviu acordat jurnalistilor de la gandul.info.

Simplu senator, Crin Antonescu a declarat ca intentioneaza sa se retraga din politica la expirarea mandatului, adica in 2016.

”Nu stiu daca ma retrag. Cred ca este nevoie de figuri mai proaspete, nu neaparat oameni fara nicio experienta politica, figuri mai proaspete, figuri care nu au intrat in constiinţa publica in ultimii douazeci de ani de politica.”, a spus Antonescu intr-un interviu pentru gandul.info.

”Nu sunt interesat, sub nicio forma, de revenirea la conducerea PNL. Am spus-o cand m-am retras din aceasta pozitie, reamintesc ca am facut-o in urma chibzuinte cat se poate de mature si responsabile, nu a fost o decizie pripita si este o decizie pe care in continuare nu am niciun motiv sa o schimb. Nu inseamna ca imi este indiferenta soarta partidului in care ma aflu sau soarta dreptei romanesti in general”, a mai spus Crin Antonescu.

Citeste si: ANGELA MERKEL, mesaj pentru KLAUS IOHANNIS: Va felicit din toata inima. Vom sprijini ROMANIA cu fapte

Crin Antonescu a explicat de ce nu a vrut sa se implice in campania lui Iohannis

Crin Antonescu a refuzat sa se implice in campania prezidentiala a lui Klaus Iohannis, acesta neavand nicio aparitie publica alaturi de seful PNL. Mai mult, Antonescu a spus in cateva randuri ca nu crede in Iohannis, neamtul care l-a invins zdrobitor pe contracandidatul sau, Victor Ponta.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS, mesaj DUR pentru LIBERALII cu probleme: Sa nu credeti ca scapati de mine!

Dupa alegeri, Antonescu a recunoscut ca nu a avut incredere in sansele lui Iohannis, mai scrie gandul.info. ”Nu excludeam posibilitatea, desi o consideram mica ca domnul Iohannis sa castige, dar nu ma asteptam si am curajul sa spun ca nu se astepta nimeni, la ceva mult mai amplu decat victoria unui candidat care s-a intamplat duminica trecuta. A fost cum am putut vedea toţi nu o victorie neasteptata, ci un adevarat seism electoral, fapt pentru care consider aceste alegeri prezidentiale niste alegeri istorice.

Nu m-am implicat in mod direct in calitate de susţinator direct al lui Klaus Iohannis pentru ca am avut motive foarte concrete in raport cu candidatul Klaus Iohannis, campania pe care acesta a facut-o si cu mulţi dintre oamenii pe care i-a avut alaturi in aceasta campanie, dar atat cat imi statea la indemana prin mesaje foarte clare impotriva tuturor minciunilor pe care le-a livrat cu varf si indesat in aceasta perioada prin intermediul candidatului sau Victor Ponta si mai ales prin intermediul trupelor sale de propaganda.”, a spus Antonescu pentru gandul.info.

Totusi, Crin Antonescu a fost  fair-play si l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru succesul de la prezidentiale. ”Am avut dupa alegeri un schimb absolut normal si amical de felicitare pentru rezultatul obţinut.”, a dezvaluit Antonescu.

Citeste si: PRESA DIN GERMANIA JUBILEAZA DUPA VICTORIA LUI IOHANNIS: NEMTII SEMNALEAZA INVESTITORILOR CA PE ROMANIA LUI IOHANNIS SE POATE CONTA