ANUNT BOMBA ION ILIESCU va sustine un candidat SURPRIZA la sefia PSD

ION ILIESCU, VALERIU ZGONEA, VICTOR PONTA, CONGRES PSD

ION ILIESCU si-a anuntat prezenta la Congresul Partidului Social Democrat (PSD), ce urmeaza sa aiba loc in acest an. ”Vin la Congres, acolo se va judeca daca VICTOR PONTA ramane la conducerea PSD”, a fost  mesajul transmis duminica de ION ILIESCU.

Mai mult, ION ILIESCU are un favorit surpriza la alegerile pentru sefia social democratilor, fostul presedinte al Romaniei fiind hotarat sa il sustina cu toate armele sale pe presedintele Camerei Deputatilor, VALERIU ZGONEA, informeaza psnews.ro.

CITESTE SI: LOVITURA de ULTIMA ORA in PSD! PRIETENUL LUI VICTOR PONTA NU A FOST IERTAT DE ION ILIESCU 

Surse politice apropiate de PSD au dezvaluit pentru sursa citata ca la Congresul partidului  din acest an, a carui data va fi stabilita in data de 21 martie, la Comitetul National Executiv (CEX), ION ILIESCU ar urma sa il sustina pe VALERIU ZGONEA.

Seful Camerei Deputatilor este unul din numele vehiculate pentru a candida la sefia PSD. In ultima perioada, acesta a dus o puternica campanie de imagine in interiorul partidului, ne-au mai dezvaluit surse apropiate PSD.

”VALERIU ZGONEA a prins curaj si isi duce o puternica campanie in interiorul PSD. Chiar daca nu ne  spune, inca, faptul ca va candida, el este deja una din vocile puternice din partid. A prins si curaj, s-a certat cu Marian Oprisan s.a.m.d.. Si-a atras de partea lui pe toti cei care vor sa ia locul celor vechi (n.r.: referindu-se la cei supranumiti baroni).

CITESTE SI: Ion Iliescu se pregateste de Congresul PSD: Se va judeca daca Victor Ponta ramane la conducerea PSD 

Deja de o luna de zile, la orice intalnire pe care o avem, sta exact langa VICTOR PONTA, intra alaturi de el la sedinte. Plus ca PNL va schimba cat de curand majoritatea si in Camera Deputatilor si in Senat, iar VALERIU ZGONEA va avea tot timpul din lume sa isi pregateasca o candidatura pentru sefia PSD. Plus ca il vor sustine si toti apropiatii lui VICTOR PONTA, avand in vedere ca ar fi o varianta acceptata sigur si de premier. Eu cred ca o sa il sustina si ION ILIESCU, iar acest fapt ar putea fi unul decisiv.”, a precizat o sursa apropiata de conducerea PSD jurnalistilor de la psnews.ro.

Sursa foto: jurnalul.ro