ANUNT BOMBA PONTA si ILIE SARBU au primit TABLOURI de la VALCOV

O noua informatie EXPLOZIVA din dosarul fostului ministru al FINANTELOR PUBLICE, DARIUS VALCOV a iesit la iveala. Cel putin 3 tablouri de valoare din cele peste 100 descoperite de procurori la interpusi ai lui DARIUS VALCOV au ajuns, sub forma de cadouri generoase, la primul-ministru VICTOR PONTA si la socrul acestuia, seful senatorilor PSD, ILIE SARBU, informeaza comisarul.ro.

Primul tablou a ajuns la VICTOR PONTA, spun surse din anturajul fostului ministru aflat acum in arest la domiciliu, in anul 2013. Cu prilejul aniversarii zilei de nastere. Tot cu un asemenea prilej a fost cadorisit si ILIE SARBU, principalul sustinator al lui DARIUS VALCOV pentru obtinerea unei functii in guvern.

CITESTE SI: SE STRANGE LATU’! PONTA, amenintat fara menajamente: Nu ma duc singur la PUSCARIE! 

Senatorii PSD stiu foarte bine despre ce vorbim. Si tot ei stiu foarte bine si de ce nu a fost numit DARIUS VALCOV ministru al transporturilor desi fusese votat, la propunerea lui ILIE SARBU, in grupul parlamentar. Gurile rele spun ca ILIE SARBU n-a fost omenit de DARIUS VALCOV doar cu un tablou. Se spune ca pentru numirea la Finante DARIUS VALCOV a fost extrem de recunoscator.

CITESTE SI: AJUTOR DE LA TATA SOCRU: ILIE SARBU A ORDONAT SALVAREA LUI DAN SOVA

Sursa foto: gandul.info