ANUNT CUTREMURATOR: OANA LIS, VIOLATA de TATAL EI. Ce i-a facut depaseste orice imginatie

Dupa 24 de ani de cand s-a incheiat cel mai mare cosmar prin care a trecut, Oana Lis si-a facut curaj si si-a povestit drama. Timp de doi ani, ea a fost abuzata sexual de propriul tata.

Dupa ani de terapie, Oana Lis reuseste sa spuna lucrurilor pe nume si sa isi strige durerea. Intre 12 si 14 ani, sotia fostului edil al Capitalei a fost violata de nenumarate ori de propriul tata, care i-a indus ideea ca nu face nimic gresit.

Chinul Oanei nu s-a oprit insa aici. Cu o mama foarte bolnava si saraca si un tata abuziv, ea a incercat sa se sinucida de mai multe ori, dar speranta unui trai mai bun a impiedicat-o sa-si duca planul la bun sfarsit.

“Ma punea sa mananc de unde mancau animalele. Ma punea sa il omor, intr-o zi s-a dat cu benzina si mi-a spus mie sa ii dau foc. Am vrut sa ma omor si pe mine si sa il omor si pe el. Lucrurile astea le-am vorbit eu cu mine, cu Dumnezeu si cu tatal meu. Acum ma simt mai puternica si pot sa vorbesc.

CITESTE SI: DECIZIA CNA in cazul emisiunii “LA MARUTA”, AMANATA dupa ce MAMA FETEI DIN VASLUI a intervenit in sedinta

Doar cine a trecut printr-un viol stie cum e. La mine sunt 24 de ani de atunci si e prima data cand pot sa vorbesc despre asta. In Romania acesta este un subiect tabu. 

Tatal meu, pentru ca nu m-a ajutat nimeni sa il bag la puscarie, a inceput o relatie cu o alta femeie si a inceput sa o abuzeze si pe fiica ei, de 14 ani. Eu aveam 12 ani cand a inceput. Tatal meu, in care aveam mare incredere ca orice copil, imi spunea ca e normal, ca asa trebuie sa isi invete tatii fetele. Iar eu credeam.

Pana la 14 ani, cand am ajuns la liceu si mi-am dat seama ca nu e asa. Eu cred ca mama banuia, dar nu a avut curaj sa faca ceva.

Tatal meu nu si-a cerut niciodata iertare in fata mea. Lumea m-a condamnat pentru ca nu l-am chemat la nunta mea. Mi-a furat copilaria, placerea primului sarut cu un baiat.

Acum 24 de ani, cand eu aveam 12 ani, nu vorbea nimeni despre sex, fetele se jucau cu papusi. Nu era ca acum. Ma batea nonstop. La vremea respectiva voiam sa ma sinucid, am si incercat, dar credinta ca voi avea o viata mai buna, un viitor, m-au impiedicat. Ma teroriza, imi spunea ca daca spun ceva se va sinucide si ca eu voi face pacatul suprem. Eu incepusem sa imi dau seama ca normal e sa se culce cu mama mea, nu cu mine. Cand esti copil, e foarte usor sa fii manipulata psihic, mai ales de un om in care ai incredere.

CITESTE SI:Emisiunea “LA MARUTA”, in atentia CNA, dupa prezentarea cazului TINEREI DIN VASLUI

 Eu atunci nu aveam cu cine sa vorbesc, mama era bolnava, de psihologi nici nu se punea problema, cu bunica si matusile mele nu puteam sa discut despre asa ceva. 

Eu daca l-as vedea pe taica-mea violat de un homosexual timp de doi ani, nemancat, batut si schingiuit, atunci as considera ca sunt razbunata”, a marturisit Oana, la “Un show pacatos”.

Sursa libertatea