ANUNT de ULTIMA ORA facut de PRO TV. Este marea schimbare de la ROMANII AU TALENT

Anunt important pentru fanii emisiunii “Romanii au Talent”, difuzata de Pro TV. Reprezentantii postului au anuntat ca Mihaela Radulescu a semnat un contract cu Pro TV, aceasta urmand sa fie cel de-al patrulea jurat la show-ul “Romanii au talent”.

Dupa ce Constantin “Bebe” Cotimanis a devenit cel de-al treilea jurat al emisiunii “Romanii au talent”, Mihaela Radulescu s-a alaturat si ea show-ului. Astfel, juriul noului sezon al emisiunii va fi format din Andra, Andi Moisescu, Constantin Cotimanis si Mihaela Radulescu.

Stirea a fost confirmata si de Mihaela Radulescu pe pagina sa de Facebook.

“Cu emotii mari, din toate partile, am zis DA, ma marit cu Pro TV-ul pentru “Romanii au talent” ! Si e din interesul reciproc de a face o treaba grozava pentru romanii care merita sansa de a fi cunoscuti.

Citeste si: ANGAJATII LUI SARBU ISI VOR SALARIILE: “DACA NU LUAM BANII NICI SAPTAMANA VIITOARE E URAT”

Si ma bucur tare sa am asa o echipa grozava, atat in juriu – un profesionist si un gentleman ca Andi Moisescu, un artist desavarsit ca Andra, un “guru” al scenei si al micului ecran, Bebe Cotimanis, dar si in echipa de productie si management, care contine o multime de oameni care m-au primit, fara exceptie, cu cel mai sincer si mai frumos zambet pe buze”, a postat Mihaela Radulescu pe Facebook.

Nascuta in Piatra Neamt, Mihaela Radulescu si-a facut debutul in televiziune in 1994, cu emisiunea „Nocturna pe 16 mm”. Vedeta a trecut pe la mai multe televiziuni si a avut numeroase emisiuni care au transformat-o intr-una dintre cele mai cunoscute prezentatoare din Romania.

In afara de cariera in televiziune, Mihaela Radulescu a realizat patru filme documentare, a jucat intr-un film romanesc si a scris trei carti.

Citeste si: ADRIAN SARBU DEZVALUIE CUM A CREAT PRO TV