ANUNT DE ULTIMA ORA: Reghecampf a anuntat daca ramane sau nu la Steaua

Laurentiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a anuntat ce hotarare a luat cu privire la o eventuala plecare de la Steaua in viitorul apropiat.

Imediat dupa ce sotia lui, Anamaria Prodan, a dezvaluit ca ii cauta o echipa in strainatate, fanii Stelei l-au bombardat pe tehnicianul Stelei, Laurentiu Reghecampf, cu mesaje pe site-urile de socializare, cerandu-i sa ramana in Ghencea, scrie ziare.com. Exasperat de insistenta acestora, Reghecampf le-a explicat ca nu isi doreste sa paraseasca Steaua in momentul de fata.

“Pentru toti fanii Stelei: Primesc foarte multe mesaje si nu pot raspunde tuturor: NU PLEC DE LA STEAUA! Va rog, nu-i luati in seama pe cei care spun ca plec!”, a anuntat Reghecampf pe un site de socializare. Sotia antrenorului Stelei a dezvaluit ca acesta este foarte dezamagit de Romania si ca isi doreste sa plece din tara.

Laurentiu Reghecampf antreneaza Steaua din vara anului trecut, reusind sa castige titlul in Liga 1, Supercupa Romaniei si sa califice echipa in grupele Champions League dupa trei tururi preliminare.

Sursa foto: realitatea.net