Anunt de ULTIMA ORA: veste SENZATIONALA despre Michael Schumacher!

MICHAEL SCHUMACHER isi revine si pare a nu mai fi in pericol de a muri! Cel putin asta anunta editia tiparita a saptamanalului Focus.

Potrivit sursei citate de cotidianul The Mirror, “MICHAEL SCHUMACHER a castigat lupta cu moartea!”, informeaza Romania TV.

Publicatia germana aminteste ca problemele lui MICHAEL SCHUMACHER nu s-au incheiat, mai ales ca fostul pilot de Formula 1 se afla de 132 de zile in coma indusa.

Citeste si: SCHUMACHER S-A TREZIT DIN COMA? CE SPUNE PURTATORUL LUI DE CUVANT

“MICHAEL SCHUMACHER trebuie sa lupte pentru viata ce o are in fata. Se intoarce intr-o lume in care totul s-a schimbat. Va reveni intr-o realitate cu care nu este obisnuit. MICHAEL SCHUMACHER nu va mai fi acelasi MICHAEL SCHUMACHER. Trebuie sa gaseasca un mod sa se acomodeze cu noile conditii, sa invete cum s-o ia de la capat. Vorbitul, mancatul, mersul – poate, nimic nu va mai fi la fel de usor ca inainte”, scrie revista germana.

Profesorul Peter Hutchinson de la Universitatea Cambridge a comentat si el acest subiect: “Nu este ca si cum cineva ar aprinde lumina si pacientul s-a intors. MICHAEL SCHUMACHER va reveni intr-o lume pe care nu o cunoaste”.

Citeste si: MICHAEL SCHUMACHER – PROBLEME CU JUSTITIA

Pe 29 decembrie, MICHAEL SCHUMACHER s-a accidentat la cap pe o partie de schi din Franta. MICHAEL SCHUMACHER a fost transportat de urgenta la spital, unde a suferit trei operatii. Doctorii au inceput sa-l trezeasca pe multiplul campion mondial din coma indusa in data de 30 ianuarie.

Sursa foto: tvmix.com