Anunt IMPORTANT de la CFR

Un numar de 70 de trenuri aflate in circulatie duminica, intre orele 03.01 si 04.00, vor ajunge la destinatie cu orarii modificate, ca urmare a trecerii la ora oficiala de vara, se arata intr-un comunicat de presa al CFR Calatori SA.

Potrivit sursei citate, vor ajunge la destinatie cu orarii modificate opt trenuri internationale, 31 InterRegio si 31 Regio.

“Trenurile de calatori vor pleca din statiile de formare dupa ora de iarna pana in noaptea de 29 spre 30 martie 2014, ora 03.00, care devine ora 04.00. Dupa aceasta ora (04.00), trenurile vor pleca la orele din mersul de tren in vigoare, respectand ora oficiala de vara. Avand in vedere ca si in tarile vecine aceasta trecere se face in aceeasi zi de duminica, 30 martie 2014, intre statiile de frontiera cu Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Ucraina, Bulgaria, trenurile vor circula dupa graficele din mersul de tren in vigoare”, se arata in comunicat.

Citeste si: Un fulger a suspendat circulatia trenurilor EUROSTAR

Conform CFR Calatori, trecerea la ora oficiala de vara nu modifica mersul trenurilor in vigoare.

Pentru informatii actualizate despre circulatia trenurilor, calatorii sunt rugati sa consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, sa sune la numerele de telefon 021/9521 (pentru traficul intern), 021.314.5528 (pentru traficul international Gara de Nord Bucuresti) sau sa se adreseze personalului din statii.

Sursa foto: stiri.mersultrenurilor.ro