ANUNT INCENDIAR KLAUS IOHANNIS il va SACRIFICA pe FLORIAN COLDEA

Presedintele KLAUS IOHANNIS este foarte afectat de scandalul in care este implicat principalul serviciu de informatii (SRI) de cateva zile. Mai ales ca el a survenit la scurt timp dupa plecarea intempestiva din fruntea SRI a directorului civil GEORGE MAIOR.

Conform surselor comisarul.ro, in primele momente de la declasansarea uriasului scandal, KLAUS IOHANNIS  s-a temut ca este o operatiune de compromitere a mandatului sau. Ca va fi atras si el in scandal. Iar temerile i-au fost alimentate de alegatiile ELENEI UDREA care, in primele sale declaratii a facut legaturi intre FLORIAN COLDEA si KLAUS IOHANNIS. Afirmatii pe care nu le-a mai facut ulterior.

CITESTE SI: Elena Udrea: Florian Coldea cere timp pentru a musamaliza lucrurile, eventual pana ma “rezolva” pe mine 

Potrivit aceleiasi surse, presedintele KLAUS IOHANNIS va proceda, dupa audierea lui FLORIAN COLDEA in comisia parlamentara, care oricum este un moft, la numirea rapida in fruntea SERVICIULUI ROMAN de INFORMATII (SRI) a unui sef civil. Iar acesta, sub pretextul formarii unei echipe, ii va lua capul lui FLORIAN COLDEA. Foarte frumos. Si fara scandal, mai scriu jurnalistii de la comisarul.ro.

CITESTE SI: ATAC FRONTAL ALINA BICA despre directorul interimar al SRI: COLDEA mi-a cerut sa intervin pentru TENDER 

Sursa foto: realitatea.net