Anunt soc in fotbalul autohton: Victor Piturca demisioneaza! Vezi cine a declarat asta

Selectionerul Victor Piturca se pare ca este hotarat sa demisioneze din functia de selectioner al nationalei Romaniei la inceputul saptamanii viitoare. Anuntul soc a fost facut de cel mai bogat patron din Liga I, finantatorul Astrei Giurgiu, Ioan Niculae, informeaza postul Pro Tv.

Aceasta retragere ar putea linisti, oarecum, apele din fotbalul autohton care au fost tulburate dupa ratarea calificarii la turneul final al Campionatului Mondial din Brazilia. Desi nu a avut ca obiectiv calificarea la Cupa Mondiala din vara anului viitor, Piturca pare sa fie hotarat sa isi dea demisia dupa avalansa de atacuri la care a fost supus dupa evolutia lamentabila a tricolorilor in dubla mansa a barajului cu Grecia (1-3 la Atena si 1-1 la Bucuresti).

In plus, Piturca a realizat si faptul ca daca Gica Popescu va castiga alegerile pentru sefia Federatiei Romane de Fotbal (FRF) soarta sa va fi pecetluita. In aceste conditii selectionerul prefera sa plece singur si nu sa fie dat afara.

Anuntul bomba a fost facut de patronul formatiei Astra Giurgiu, Ioan Niculae, care da impresia ca are informatii din anturajul tehnicianului.

“Din cate inteleg eu, Victor Piturca s-ar retrage”, a anuntat Niculae la ProTV. Selectionerul urmeaza sa isi comunice decizia chiar in cadrul Comitetului Executiv al FRF ce va avea loc luni.

Sursa foto: prosport.ro