ANUNT SOC MILEY CYRUS are de gand sa se MARITE cu prietena ei LESBIANA

Nu este prima data cand apar zvonuri privitoare la o nunta care sa o aiba ca protagonista pe cantareata americana, dar este, cu siguranta, prima data cand se vorbeste despre o ceremonie cu doua mirese.

Hotararea recenta a Curtii Supreme Americane de a legaliza casatoriile intre persoane de acelasi sex, in toate cele 50 de state, a inspirat o multime de cupluri de celebritati gay sa ia in considerare o nunta, iar aparent, Miley si Stella fac parte dintre acestea.

CITESTE SI: VIDEO INCENDIAR MILEY CYRUS, filmata in timp ce isi facea de cap cu o femeie, intr-o parcare 

Solista s-a declarat dintotdeauna o mare sustinatoare a comunitatii LGBT si a drepturilor homosexualilor, iar evenimentele recente explica atitudinea avuta in trecut. Cu cateva zile in urma, Miley a fost suprinsa sarutandu-se in pauzele unei filmari cu supermodelul Victoria’s Secret, Stella Maxwell, cea despre care presa vuieste ca ar fi iubita actuala a cantaretei.

CITESTE SI: MILEY CYRUS a ajuns de rasul lumii – vedeta si-a aratat iar sanii si parul de la subsuoara fara jena – foto in articol

Se pare ca Miley considera ca si-a gasit jumatatea si isi doreste sa-i faca acesteia cea mai importanta declaratie de dragoste, prin organizarea unei nunti mari la toamna. Cu toate acestea, multi dintre fanii artistei considera ca este vorba doar despre o strategie de marketing, intrucat Miley este avida dupa atentie.
Chiar daca o eventuala nunta cu Stella ar putea sa le dea peste nas carcotasilor, sustinatorii acesteia sunt de parere ca indiferent cu cine are de gand sa se marite, Miley ar trebui sa ia lucrurile mai usor, avand in vedere ca numai ce s-a despartit de Patrick Schwarzenegger in aprilie 2015.

 

Sursa www.libertatea.ro