ANUNT SOC! NASA: Timp de 2 saptamani din luna NOIEMBRIE va fi BEZNA TOTALA!

Un anunt venit de la NASA ingrijoreaza oamenii din intreaga lumea. Specialistii sustin ca Pamantul va fi in intuneric total, intre 15 – 29 noiembrie 2016. Un astfel de eveniment s-a mai produs in urma cu un milion de ani.

Specialistii spun ca, incepand cu 15 noiembrie, ora 3:00 a.m, pana pe 30 noiembrie, ora 16:15 p.m, Pamantul se va cufunda in intuneric cauzat de un eveniment astronomic intre Venus si Jupiter.

Mai exact, Venus va trece prin sud-vestul planetei Jupiter si va straluci de zece ori mai mult decat aceasta. Astfel, lumina lui Venus va incalzi substanta gazoasa din care este format Jupiter, cauzand o reactie masiva. Aceasta reactie va aduce la eliminarea unei cantitati mari de hidrogen in spatiul cosmic, care va intra in contact cu Soarele pe data de 15 noiembrie, ora 2:50 a.m.

Hidrogenul va cauza o explozie masiva pe suprafata Soarelui, care va duce la cresterea instantanee a temperaturii acestuia, cu 9.000 de grade Kelvin. Studiile mai arata ca temperatura de pe suprafata Pamantului va creste cu 8 grade Celsius si nu vor fi fenomene majore.

Sursa foto: descopera.ro