Anunț tranșant: „Dinamo se va desființa în curând”

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), este sigur că Dinamo București se îndreaptă către faliment. Mitică Dragomir a declarat, la Pro X, că doar banii dați de fani au mai ținut echipa bucureșteană pe linia de plutire, dar clubul nu mai are salvare.

„Dacă pleacă și Contra, se alege praful. Nu cred ca îl mai interesează pierderea pe Negoiță. Dacă rămânea, pierdea și mai mult. A aruncat pisica moartă în curtea spaniolilor. Dinamo se va desființa în curând. Ei încearcă să ia niște împrumuturi, dar nu prea se poate în perioada de pandemie. Dacă nu era galeria, Dinamo se desființa până în acest moment. Noroc cu ei că au mai dat bani”, a declarat Dumitru Dragomir pentru ProX.

„Badea are multă minte, îl cunosc de tânăr. E mintos, nu se bagă în ce e la Dinamo acum. Dacă te duci la Dinamo, trebuie fie să ai 10 milioane, fie să te astepți la închisoare. Dacă se bagă un control la Dinamo îi ia pe toți, și pe cei vechi și pe cei noi”, a conchis Dumitru Dragomir.

Dinamo București a fost salvată de la retrogradare de FRF care a decis mărirea numărului de echipe în prima ligă, de la 14 la 16. În prezent, Dinamo se chinuie în Liga I și este pe locul 14 în clasament cu nouă puncte.

Sursa foto: sport