APA NOVA: LUCRARILE de reparatii la canalul colector de pe SPLAIUL INDEPENDENTEI au fost FINALIZATE

APA NOVA Bucuresti impreuna cu antreprenorul Dimar SA au FINALIZAT LUCRARILE de reparatii la canalul colector de pe SPLAIUL INDEPENDENTEI, zona Podului Izvor, care au fost determinate de avaria care a avut loc pe 19 mai, a anuntat compania.

“Conform indicatiilor Administratiei Strazilor, incepand cu ora 07.30, amplasamentul este predat, de catre Apa Nova Bucuresti, societatii detinatoare a contractului de intretinere a carosabilului, Euroconstruct S.A”, se arata intr-un comunicat de presa al APA NOVA.

Citeste si: CAROSABILUL de la ACADEMIA MILITARA a CEDAT din cauza SAPATURILOR GRESITE de la METROU

Potrivit sursei citate, APA NOVA Bucuresti regreta disconfortul creat soferilor si riveranilor si multumeste pentru sprijin Brigazii de Politie Rutiera si Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti.

Citeste si: RESTRICTIILE de TRAFIC de la ACADEMIA MILITARA si PODUL IZVOR au fost RIDICATE

Splaiul Independentei s-a surpat, marti, pe o lungime de opt metri si o latime de aproximativ trei metri, in dreptul Podului Izvor. A fost vorba despre un incident la unul dintre colectoarele de canalizare ale retelei de canalizare a municipiului Bucuresti, care a cedat. S-a distrus initial colectorul si, ulterior, a cazut o bucata din strada. Structura de rezistenta a Podului Izvor nu a fost afectata.

Sursa foto: hotnews.ro