APA NOVA: LUCRARILE la CANALUL COLECTOR PRABUSIT de pe SPLAIUL INDEPENDENTEI vor fi terminate la sfarsitul saptamanii

LUCRARILE la Canalul Colector Prabusit pe SPLAIUL INDEPENDENTEI vor fi terminate la sfarsitul saptamanii, potrivit unui comunicat de presa al companiei APA NOVA.

“Pe parcursul lucrarilor, care se estimeaza a se finaliza la sfarsitul saptamanii daca nu intervin alti factori necunoscuti inca, circulatia va fi deviata de pe Splaiul Independentei astfel: Splaiul Independentei — Strada Gutenberg — Strada Silfidelor — Bulevardul Regina Elisabeta si Splaiul Independentei — Strada Elie Radu — Bulevardul Regina Elisabeta”, se arata in comunicat.

Citeste si: BUCURESTI: PODUL IZVOR s-a SURPAT. NU s-au INREGISTRAT ACCIDENTE

In dupa-amiaza zilei de marti, in zona Splaiul Independentei, in dreptul Podului Izvor, s-a PRABUSIT CANALUL COLECTOR de sub carosabil. In urma prabusirii nu a fost inregistrat niciun accident, precizeaza sursa citata.

Citeste si: DEZASTRU in Bucuresti dupa CODUL GALBEN de PLOAIE si GRINDINA: 14 COPACI CAZUTI, ZECE MASINI AVARIATE si DOUA PERSOANE ELECTROCUTATE. UPDATE

“Apa Nova Bucuresti a solicitat si a primit sprijinul Politiei Rutiere pentru intreruperea circulatiei in zona avariata, pentru a preintampina eventuale incidente si pentru a putea interveni in conditii optime, fara a pune in pericol viata cetatenilor. Mentionam ca adancimea lucrarii de interventie este de peste 4 metri”, se mai spune in comunicat.

Potrivit APA NOVA, consumatorii din zona nu vor fi in niciun fel afectati.