Apa si canalizare pe mai multe strazi din zona Fundeni

Mirosul de mlastina si gunoaiele care se strangeau pe mai multe artere din sectorul 2 al Capitalei, mai exact in zona Fundeni, au devenit istorie. Primarul Neculai Ontanu a discutat cu firmele care au executat retelele de apa si canalizare, iar pana la data de 14 septembrie toate lucrarile sa fie gata.

Pentru un numar de 6 strazi ( Argedava, Buridava, Cumidava, Nemira, Porolissum, Tibiscum) au fost finalizate lucrarile de introducere de retele de apa si canalizare si a fost realizat si carosabilul la nivel de asfalt. Pentru un numar de 6 strazi (Arubium, Capidava, Dinogetia, Romula, Sargetia, Sucidava) au fost introduse retele de apa si canalizare urmand ca in aceasta saptamana sa se realizeze: probele de presiune a retelelor pana la 10 atm ; inspectia video pentru a se constata calitatea interioar a retelei dupa executare si probele privind calitatea apei.

După finalizarea acestor operatiuni, Apa Nova va emite avizul de conformitate urmand ca pe cele 6 strazi sa fie realizata, pe langa structura betonata a strazilor, si turnarea covoarelor asfaltice. Lucrarile conform graficelor stabilite la intalnire trebuie sa se finalizeze pana la data de 14 septembrie.

Sursa foto: b365.ro