APEL AL CRUCII ROSII pentru DONATII in sprijinul celor afectati de INUNDATII

CRUCEA ROSIE ROMANA a lansat un APEL pentru DONATII in sprijinul celor afectati de INUNDATII, oamenii putand dona bani online sau prin sms, precum si alimente, in mai multe retele de magazine.

CRUCEA ROSIE ROMANA a trimis joi un transport cu saci de dormit, cizme de cauciuc, pachete alimentare, precum si pachete igienice catre persoanele afectate de inundatii din judetele Arges, Gorj si Valcea. Pachetele provin din depozitul central al Crucii Rosii Romane.

CRUCEA ROSIE ROMANA isi propune sa asiste victimele inundatiilor pana cand va fi depasita perioada de criza.

Citeste si: Puncte fixe de PRIM AJUTOR, disponibile pe perioada CANICULEI in Sectorul 4

Pentru sprijinirea operatiunilor si derularea programelor de asistenta a sinistratilor pe termen mediu si lung, persoanele care vor sa se alature acestei campanii pot face DONATII online pe site-ul oficial al Crucii Rosii Romane www.crucearosie.ro, prin sms la nr. 8829 (2 Eur/sms) sau direct in contul deschis la BRD – Agentia Piata Romana: RO90BRDE410SV73263084100.

Sumele colectate in cadrul campaniei umanitare vor fi folosite pentru transportul ajutoarelor si completarea necesarului de alimente, apa, paturi si produse de igiena.

Citeste si: Bucurestenii pot dona AJUTOARE pentru persoanele SINISTRATE din localitatile afectate de INUNDATII

De asemenea, de joi, persoanele care doresc sa contribuie cu alimente greu perisabile pot face DONATII prin intermediul Bancii de Alimente a Crucii Rosii in toate magazinele din retelele: Carrefour, Real, Mega Image, Metro Romania si XXL Mega Discount. Alimentele ce pot fi donate sunt: malai, faina, zahar, orez, paste fainoase, conserve de carne, conserve de peste, apa.