Aplicatie WHATSAPP pentru desktop: Cum o instalezi

WHATSAPP a lansat, miercuri, versiunea pentru desktop a aplicatiei sale de mesagerie, WHATSAPP WEB. “Astazi introducem o aplicatie pentru desktop care va ofera o noua posibilitate de a ramane in contact, oriunde v-ati afla si in orice moment – fie ca veti utiliza telefonul, computerul personal sau pe cel de la munca.

Precum WHATSAPP WEB (versiunea pentru browser), aplicatia noastra pentru desktop este doar o extensie a aplicatiei care ruleaza pe telefonul dumneavoastra: aplicatia reflecta toate conversatiile si mesajele pe care le primiti pe mobil”, se arata, miercuri, in postarea publicata pe blogul oficial al companiei.

CITESTE SI: FOLOSESTI WHATSAPP? AFLA CE SE INTAMPLA CU MESAJELE INCEPAND DE ASTAZI

Pentru a descarca noua aplicatie pentru desktop trebuie sa ai cel putin Windows 8 sau Mac OS 10.9. Totul va fi sincronizat cu contul de WHATSAPP care ruleaza pe telefonul mobil.

Cum o instalati

Acceseaza sectiunea de download;

Selecteaza tipul sistemului de operare (Windows sau Mac OS) ;

Aplicatia se va descarca automat;

Da dublu click pe fisierul. exe descarcat pentru a instala aplicatia;

Iti va aparea o fereastra in care iti cere sa scanezi cu telefonul codul QR afisat;

Pentru a face acest lucru, conecteaza-te la Internet de pe telefon, deschide aplicatia WHATSAPP, mergi la meniul din dreapta sus si alege optiunea WHATSAPP WEB;

Scaneaza codul QR potrivit instructiunilor;

Asteptati sa se faca sincronizarea contului de WHATSAPP.

Reprezentantii companiei sustin ca au lansat aplicatia pentru desktop pentru cei care stau in fata calculatorului foarte multe ore pe zi si ca le va fi mai usor sa vorbeasca acum decat sa se uite la telefon tot timpul.

Singura problema este ca, pentru a putea vorbi pe aplicatia pentru desktop, trebuie sa fii conectat la Net pe telefon.

Aplicatia pentru desktop a WHATSAPP seamana cu versiunea aplicatiei pentru web. Singura diferenta este ca iti vei putea accesa contul de mesagerie mai usor, avand in vedere ca ai o iconita pe ecranul calculatorului si nu mai e nevoie sa tastezi nimic in browser.

Sursa foto: whatsapp