Aplicatii pentru mobil de Craciun

Pentru ca divertismentul ocupa un rol important de Craciun, exista o multime de aplicatii pentru telefoanele mobile dedicate Craciuului.

Site-ul playtech.ro a intocmit un top al celor mai interesante aplicatii pentru Craciun:

Restaurant Story Christmas – Unul dintre multele jocuri de socializare, similare cu cele de pe Facebook este Restaurant Story. In aceasta editie de Craciun, pe langa faptul ca incearca sa trezeasca in voi spiritul Craciunului, prin diverse preparate de sezon, are si cateva elemente de management de restaurant. Cum este si normal, jocul este foare simplu de jucat si creeaza dependenta. Problema? Din pacate anumite upgrade-uri si cateva elemente din joc implica sa cheltuiti bani reali. Cu un pic de rabdare puteti ocoli fara probleme aspectul financiar al jocului, totul este sa aveti timp sa petreceti in fata ecranului. In alta ordine de idei, Restaurant Story Chrismas este un joc gratuit pentru fanii FarmVille, Mafia Wars sau Restaurant City.

Felicitare personalizata – O aplicatie destinata amatorilor de felicitari virtuale este Felicitare Personalizata. Simpla si la obiect, aceasta aplicatie functioneaza pe sistemul next, next, finish. Alegeti o imagine din galeria foto a telefonului, adaugati un costum de Mos Craciun, o caciula colorata si eventual o barba autentica si introduceti urarile dorite. Trebuie retinut ca fiecare element pe care il adaugati pe poza voastra se poate roti si are o dimensiune ajustabila. Puteti trimite felicitarea rezultata pe email sau o puteti posta pe Facebook.

Angry Birds Seasons – Ghidus ca de fiecare data, jocul Angry Birds in varianta Seasons incearca sa trezeasca in voi spiritul Craciunului. In masura in care ideea voastra de Craciun este sa aruncati pasari nervoase in niste constructii pline cu porci zambitori. Trecand peste scenariul de succes al jocului, aceasta iteratie a popularei francize reuseste sa surprinda cele mai importante sarbatori ale anului in maniera Angry Birds. Daca nu ati avut ocazia sa va jucati Angry Birds pana acum pe smartphone, pe Smart TV, pe Facebook, pe Chrome, pe Mac sau pe PC, aceste zile de sarbatoare reprezinta ocazia perfecta pentru a va lamuri despre ce este vorba intr-unul dintre cele mai populare jocuri din toate timpurile.

Talking Tom Cat 4 – Una dintre cele mai populare aplicatii gratuite din magazinele virtuale este Talking Tom. A patra iteratie a acestui concept incarcat de umor va permite sa va amuzati cu prietenii intr-o atmosfera de Craciun. Cu un brad impodobit in spate, cu echipament de Mos Craciun si aceeasi voce un pic pitigaiata, Talking Tom Cat 4 reuseste sa fie un pic altfel decat celelalte versiuni. Incercand sa imbratiseze valorile culturi pop ale momentului, cu o simpla atingere, Talking Tom danseaza pe hit-ul Gangnam Style. In plus, daca vreti sa duceti experienta Talking Tom la un alt nivel, va puteti inregistra in varianta video mesajul favorit de Craciun in vocea lui Talking Tom si-l puteti posta pe Facebook si YouTube, il puteti salva in galeria foto sau il puteti atasa unui email.

Colinde Romanesti – Daca simtiti ca nu aveti inspiratie de Craciun sau, in cel mai rau caz, spiritul Craciunului v-a ocolit anul acesta, exista o aplicatie pentru asta. Colinde Romanesti este o aplicatie cu peste 200 de colinde pe care le puteti asculta, le puteti vedea versurile sau le puteti folosi ca inspiratie in cazul in care vreti sa mergeti cu Colindul. Interfata este foarte simplu de utilizat iar calitatea inregistrarilor este foarte buna. Auditie placuta.

iTheme – Xmas Edition – Pentru posesorii de iPhone sau iPod Touch care simt nevoia sa proiecteze spiritul Craciunului si pe ecranul telefonului sau player-ului multimedia exista aplicatia iTheme – Xmas Edition. Aplicatia include 25 de teme formate din imagini de fundal si imagini pentru ecranul de blocare. Toate sunt realizate in conformitate cu sezonul rece si sunt facute sa nu uitati niciodata de acele elemente care transforma Craciunul in cea mai frumoasa perioada a anului. In cazul in care sunteti incantati de astfel de combinatii de imagini merita sa aveti in vedere si varianta normala a aplicatii iTheme cu peste 350 de teme unice.