APOCALIPSA: EUROPA invadata de MUSULMANI si debutul RAZBOIULUI RELIGIILOR

APOCALIPSA lui Ioan a fost scrisa la sfarsitul secolului I e.n., de catre unu evreu crestin, pe numele Ioan, pe care multi il considera ca fiind Apostolul Ioan. Etimologic apocalipsa inseamna revelatie.

Apostolul Ioan are o revelatie a lui Christos si transmite mesajul pe care acesta i l-a dat. Textul cartii are o esenta profetica. APOCALIPSA sau sfarsitul lumii. Va pieri omenirea in urma unei catastrofe naturale sau omul va fi principalul artizan?

CITESTE SI:PREVIZIUNE SUMBRA A LUI NOSTRADAMUS! CARE ESTE ANUL IN CARE VA INCEPE AL TREILEA RAZBOI MONDIAL

 Ioan a scris viziunile sale intr-o grota din Phatmos. Zona se afla sub control roman. Se estimeaza ca, Ioan a scris aceasta carte la 60 de ani dupa moartea lui Christos. Cartea este plina de profetii, mesaje, semne, simboluri. S-a scris mult despre toate acestea. Un lucru este cert, avem un sfarsit. Nu stim cand si din ce cauza.

Nu dorim sa facem o paralela intre APOCALIPSA lui Ioan si catrenele lui NOSTRADAMUS pentru ca, multi dintre dumneavoastra considerati acest lucru o blasfemie.  Revenim la un catren al lui NOSTRADAMUS, care pare sa fie de actualitate si sa-l analizam fiecare dintre noi.

In Dunare si Rhin va veni sa bea,
Camila cea mare si nu e pocainta,
Ronul va tremura mai tare ca Valea Loarei,
Si in apropiere de Alpi, Cocosul ii va dobori.

Chiar daca multi dintre noi suntem sceptici cu privire la catrenele lui NOSTRADAMUS, constatam ca, acest catren are un mesaj care ar putea sa devina realitate sau este.

Situatia afluxului de refugiati in Europa, bombardamentele din Siria, ne fac sa analizam cu atentie acest catren. Vlaicu Ionescu a fost un cercetator roman care si-a dedicat o mare parte din viata studiului catrenelor lui Nostradamus. El a inceput aceasta munca titanica, in anul 1972. In anul 2002, el moare la New York, opera sa si decriptarea catrenelor ramanand neterminate. Exista peste o mie de catrene scrise de NOSTRADAMUS.

NOSTRADAMUS descrie in unele dintre catrenele sale, inceperea unui razboi mondial, al treilea, fiind numit razboiul religiilor. NOSTRADAMUS sustine ca va avea loc o invazie a lumii arabe in Europa, care va declansa un RAZBOI MONDIAL. Un alt catren este deosebit de interesant, pentru ca el face referire la Romania.

CITESTE SI: PREMONITIE SOCANTA: CARE TARA VA FI MAREA INVINGATOARE IN CEL DE-AL TREILEA RAZBOI MONDIAL

Din Rusia va navali in masa,
Distrugatorul Antic va ruina acel oras,
Violenta distruge,
Romanie va suferi,

Astfel, flacarile Marelui Razboi ne mai putand fi oprite.  Cu siguranta, in cazul unui razboi, prima tara care va fi atacata de catre Rusia va fi Romania. Acum cativa ani, cand citeam aceste catrene ne amuzam. Majoritatea gandeam ca sunt fantasmagorii. Realitatea ne demonstreaza cu totul altceva. Este vorba despre un viitor incert.  Si daca, NOSTRADAMUS a avut dreptate?

Sursa text: efemeride