APOCALIPSA PADURILOR din ROMANIA: Padure DEFRISATA ” din greseala” in GORJ

APOCALIPSA PADURILOR ROMANIA, PADURE DEFRISATA DIN GRESEALA, PADURI MACELARITE GORJ, SITUATIE HALUCINANTA

APOCALIPSA PADURILOR din ROMANIA. Continuam serialului nostru dedicat apocalipsei din padurile Romaniei cu un episod pe cat de dureros, pe atat de stupid. O mana de muncitori de la un Ocol Silvic din judetul GORG au “macelarit” o intreaga padure “din greseala”.  Articolul care a prezentat in detaliu acest nou caz socant made in Romania a fost publicat de bzi.ro.

APOCALIPSA PADURILOR din ROMANIA. Situatie halucinanta in ROMANIA, unde o PADURE a fost DEFRISATA din GRESEALA, chiar de angajatii OCOLULUI SILVIC. Sute de arbori au fost MACELARITI, PADUREA DISTRUSA aflandu-se in judetul GORJ.  Este vorba de un numar de 152 de fagi TAIATI la intamplare din cauza prostiei unor oameni care nu au nicio legatura cu ceea ce fac. In acest caz ar fi vorba despre un prejudiciu de 130.000 de lei, estimeaza procurorii. Cei responsabili pentru acest lucru au incercat sa-si cumpere tacerea.

CITESTE SI: APOCALIPSA PADURILOR din ROMANIA: LEGEA permite “MUTILAREA” PARCURILOR NATIONALE 

APOCALIPSA PADURILOR din ROMANIA. Seful de district responsabil cu taierea copacilor nu s-a obosit sa mearga pe teren ca sa le arate muncitorilor exact unde trebuie sa lucreze, asa ca angajatii au DEFRISAT total un alt lot de PADURE. Mai grav este ca, dupa inundatiile de anul trecut, care au afectat mai multe localitati din Gorj, Corpul de control al Guvernului a constatat ca de vina pentru ALUNECARILE de TEREN sunt exact TAIERILE de COPACI ILEGALE sau din GRESEALA din zona. 

CITESTE SI: VIDEO APOCALIPSA padurilor din ARDEAL: CINE defriseaza ILEGAL, UNGURII sau ROMANII?

Sursa foto si text: bzi.ro