APOCALIPSA vine mai repede decat credeam

Un nou studiu arata ca Apocalipsa se va petrece mult mai repede decat credeau pana acum oamenii de stiinta.

Un studiu intreprins de un grup de cercetatori de la Universitatea Victoria releva faptul ca Apocalipsa este mai aproape decat se stia pana acum. Oamenii de stiinta spun, conform realitatea.net, ca toata suprafata Terrei se va transforma intr-un desert imens mult mai repede decat credeam.

Principalul motiv este activitatea tot mai intensa a Soarelui, echilibrul atins de Terra urmand sa fie data peste cap atunci cand planeta noastra nu va mai putea sa blocheze cantitatea de energie venita de la Soare.

Cercetatorii explica faptul ca pe masura ce activitatea Soarelui va deveni tot mai intensa, in atmosfera Pamantului vor ramane blocate cantitati tot mai mari de energie, motiv din cauza caruia efectul de sera va fi tot mai accentuat. Planeta urmeaza sa se supraincalzeasca, oceanele vor incepe sa fierba, iar in atmosfera vor fi degajati vapori, suprafata Terrei urmand sa devina un imens desert. Asa prevad oamenii de stiinta de la Universitatea Victoria Apocalipsa, neprecizand insa cat de repede se va produce, ci doar ca e mai aproape decat ne asteptam.

Sursa foto: anapetrache.wordpress.com