Apple a facut ACUM anuntul OFICIAL. Vezi cand vine IPHONE 6!

Asteptarea a luat sfarsit! Noul iPHONE 6 e pe cale de a fi dezvaluit. APPLE a lansat, vineri, invitatiile la un eveniment “special”, pentru data de 9 septembrie.

In mod tipic pentru APPLE, invitatiile trimise ofera foarte putine detalii cu privire la eveniment. Un simplu email cu o imagine atasata in care este scrisa data 9.09.2014, o adresa si mesajul “Wish We Could Say More” a fost trimis reprezentantilor media, transmite Reuters, citat de Agerpres.

Citeste si: APPLE PREGATESTE LANSAREA UNUI NOU IPAD. CAT DE MARE VA FI TABLETA

Evenimentul ar urma sa inceapa la ora locala 10,00 (17.00 GMT) la Flint Center din Cupertino, California, acelasi loc unde APPLE a lansat primul calculator Mac, in 1984.

Analistii se asteapta ca la acest eveniment APPLE sa dezvaluie noul “IPHONE 6”, care va veni in doua versiuni, fiecare cu o diagonala a ecranului mai mare decat versiunile lansate pe piata anul trecut.

De asemenea, observatorii spera ca pe 9 septembrie APPLE va lansa primul sau ceas inteligent, “IWATCH”, care va reprezenta o noua categorie de produse pentru grupul ce a revolutionat industria smartphone, dar care nu a mai lansat un nou produs de la introducerea iPad, in 2010.

Citeste si: CUM ARATA IPHONE 6 IN COMPARATIE CU IPHONE 5S. GALERIE FOTO

Sperantele cu privire la lansarea de noi produse au facut ca actiunile APPLE sa creasca cu 0,12%, pentru a inchide sedinta la nivelul record de 102,25 dolari pe actiune.

Sursa foto: pcpro.co.uk