Apple ar putea lansa un nou iPhone! Modelul va fi accesibil pentru orice buzunar

Apple s-a bucurat de succes după lansare noii generații de iPhone 11, în luna septembrie a anului trecut. Noile modele ar putea veni, păstrând tradiția, tot în septembrie anul acesta. Numai că se pare că americanii mai au niște materiale rămase și vor să mai profite un pic de piața telefoanelor la început de an.

Există zvonuri potrivit cărora Apple ar urma să lanseze un nou model de iPhone low-cost. Adică unul accesibil, mai pentru toate buzunarele. Surse citate de publicația Bloomberg susțin că noul model de iPhone ieftin va veni undeva prin luna martie. Producția ar începe chiar luna viitoare.

Noul iPhone de la Apple ar putea fi accesibil pentru toată lumea

Ultimul model considerat low-cost pe care Apple l-a adus pe piață a fost iPhone SE. După același model ar vrea să procedeze și la acest început de an. Zvonuri legate de un model accesibil de la Apple au venit încă de anul trecut. Dar, dacă iei în calcul publicația care vine cu vestea legată de noul model, atunci aceste informații s-ar putea confirma.

Citește și: UN IPHONE DIN PRIMA GENERAȚIE, SCOS LA VÂNZARE PE EBAY CU UN PREȚ EXORBITANT

Analistul Ming-Chi Kuo, cunoscut pentru predicțiile legate de Apple, susține că noul model model ar putea arăta ca un iPhone 8 și va avea un ecran de 4,7 inci. De asemenea, va fi echipat cu procesorul A13 de la Apple, cel care vine și pe modelele iPhone 11 lansate recent. Un raport separat publicat de Bloomberg arată că Apple le-ar fi cerut recent partenerilor săi să crească volumul producției pentru procesorul A13.

Ar putea fi invocată o cerere mare pentru iPhone 11, dar, la fel de bine, ar putea fi pentru noul model low-cost. Noul iPhone, mai accesibil ca preț, va avea tehnologia Touch ID integrată în butonul central, dar se pare că nu va veni și cu tehnologia Face ID. N-ar fi exclus ca modelul să se numească chiar iPhone SE 2.

Sursa traducere: playtech.ro