APPLE: Asa arata noul iPHONE 6, cel mai spectaculos smartphone APPLE. GALERIE FOTO

IPHONE 6 este tot mai aproape de realitate. Dovada stau imaginile si zvonurile din ce in ce mai dese care apar pe internet. Acum, un site romanesc a reusit sa obtina cateva informatii despre noul iPhone si a publicat si mai multe POZE cu o macheta de IPHONE 6.

Echipa romanilor de la iphone-store.ro a reusit sa stea de vorba cu un angajat roman, agent Servicii Clienti pentru Apple. Acesta sustine ca toti angajatii din departamentul lor au primit notificari potrivit carora nu isi pot lua concediu in septembrie, deoarece compania se asteapta la un flux mare de apeluri. Ceea ce inseamna astfel ca noul IPHONE 6 va fi lansat in septembrie.

Citeste si: IPHONE 6: CUM ARATA NOUL TELEFON APPLE IN COMPARATIE CU SMARTPHONE-URILE SAMSUNG

Site-ul in cauza publica mai multe IMAGINI cu o macheta de IPHONE 6. In FOTOGRAFII se poate vedea un telefon cu display de 4.7 inchi, la o rezolutie 1704 x 960 pixeli, avand dimensiuni de 137 x 66 x 7 mm, fiind astfel mai ingust cu 0.6 mm decat actualul IPHONE 5S. La randul sau, acesta din urca are un ecran de 4 inchi, la o rezolutie de 1136 x 640 pixeli. Iata cum ar putea arata noul IPHONE 6.

 

IPHONE 6, CEA MAI CLARA FOTOGRAFIE DE PANA ACUM! FOTO IN ARTICOL

Sursa foto: iphone-store.ro