Apple: iPHONE 6 este in Romania. Vezi de unde poti sa il cumperi si cat COSTA!

Noile smartphone-uri IPHONE 6 si IPHONE 6 PLUS, lansate la inceputul lunii septembrie de APPLE, sunt disponibile oficial in Romania din noaptea de joi spre vineri, prin intermediul operatorilor telecom Vodafone Romania, Orange Romania si Telekom Romania Mobile Communication, la preturi ce pornesc de la 709 euro (fara abonament), respectiv 199 de euro (cu abonament).

Cele doua terminale mobile au putut fi pre-comandate inca din data de 24 octombrie direct de pe site-urile companiilor de telefonie mobila si date.

Citeste si: IPHONE PROPULSEAZA VANZARILE APPLE

Gigantul american APPLE Inc a prezentat noile smartphone-uri IPHONE 6 si IPHONE 6 PLUS pe data de 9 septembrie. Terminalele sunt disponibile in doua versiuni, respectiv cu ecrane de 4,7 inci si 5,5 inci.

Noile IPHONE-uri vor sosi pana la sfarsitul lunii octombrie in alte 36 de state si teritorii din Europa, Asia, Orientul Mijlociu, America Latina si Africa, potrivit datelor APPLE.

Apple Inc a vandut peste 10 milioane de IPHONE-uri din noua generatie, in primul weekend dupa ce modelele au fost scoase la vanzare (20-21 septembrie), aratand cererea solida pentru telefoanele cu ecrane mai mari.

Citeste si: APPLE A LANSAT NOILE IPAD-URI. CUM ARATA SI CAT COSTA. FOTO IN ARTICOL

Noile IPHONE-uri au fost vandute initial in SUA, Australia, Canada, Franta, Germania, Hong Kong, Japonia, Puerto Rico, Singapore si Marea Britanie.