Apple pregateste lansarea unui nou IPAD. Cat de mare va fi tableta

APPLE lanseaza un nou IPAD, o tableta cu un ecran mai mare decat precedentele versiuni, furnizorii de echipamente ai companiei fiind pregatiti sa inceapa productia la inceputul lui 2015, potrivit unor surse.

Ecranul noului model de IPAD ar urma sa aiba diagonala de 12,9 inch, in conditiile in care, in prezent, tabletele de la APPLE sunt disponibile in doua variante – cu ecran de 9,7 inch sau 7,9 inch, relateaza Mediafax, care citeaza Bloomberg.

Citeste si: CUM ARATA IPHONE 6 IN COMPARATIE CU IPHONE 5S. GALERIE FOTO

Compania americana a lucrat aproximativ un an, impreuna cu furnizorii sai, pentru a dezvolta noul model de IPAD, potrivit acelorasi surse.

APPLE incearca se innoiasca linia de tablete a companiei, dupa ce vanzarile acestui produs au scazut in ultimele doua trimestre.

In acelasi timp, compania americana pregateste introducerea pe piata a unor versiuni imbunatatite ale actualelor tablete IPAD cu ecran de 9,7 inch si IPAD mini. Acestea urmeaza sa fie disponibile pentru cumparare la finalul acestui an.

Citeste si: APPLE: CEL MAI MARE IPHONE VINE IN DECEMBRIE. VERSIUNEA MAI MICA SA LANSEAZA FARA ECRAN DE SAFIR

Pe 9 septembrie, APPLE va lansa noul model IPHONE 6. Smratphone-ul are un ecran mai mare decat versiunile anterioare si vine in doua variante, cea de 4,7 inchi si una mai mare, de 5,5 inchi, ce va fi lansata in luna decembrie.

Sursa foto: mashable.com