Aproape 17.000 de PETITII au fost primite de Primaria Sectorului 6 de la CETATENI

La Biroul Unic al Primariei Sectorului 6 au fost inregistrate de la inceputul anului si pana la sfarsitul lunii aprilie aproape 17.000 de PETITII de la CETATENI, au anuntat marti reprezentantii institutiei.

Potrivit sursei citate, cele mai multe dintre solicitarile scrise ale locuitorilor Sectorului 6 au vizat obtinerea unei locuinte sociale, amenajarea si reabilitarea de parcuri, zone verzi, locuri de joaca pentru copii, amenajarea de noi locuri de parcare, solutionarea conflictelor din cadrul asociatiilor de proprietari, reabilitarea termica a blocurilor, reparatii la carosabilul unor strazi, acordarea de ajutoare sociale etc. Alti cetateni au solicitat eliberarea de autorizatii de construire/desfiintare imobile si autorizatii pentru desfasurarea unor activitati comerciale.

Citeste si: Campanie pentru PREVENIREA FRAUDELOR ELECTORALE, in Sectorul 6

Cele mai solicitate compartimente sunt Serviciu Activitati Comerciale, Directia Gospodarie Locala si Serviciul Urbanism si Amenajare Teritoriu.

CETATENII care doresc sa intre in contact cu reprezentantii autoritatii publice locale sau sa se inscrie in audienta la primarul Rares Manescu ori la viceprimarul Gabriel Petrea o pot face venind personal la Biroul Unic al Primariei (Calea Plevnei 147-149; program de lucru cu publicul: luni-marti si joi: 9.00–15.00, miercuri: 10.00–17.00, iar vineri: 9.00–12.00; telefon 0376.204.323).

Citeste si: Aproape 90 de tone de deseuri reciclabile au fost colectate selectiv in primele trei luni ale anului in Sectorul 6

Totodata, CETATENII pot apela la mijloacele electronice: adresa de e-mail prim6@primarie6.ro sau formularul E-audiente de pe site-ul institutiei, www.primarie6.ro.

 Pe parcursul anului trecut, functionarii Primariei Sectorului 6 au avut de solutionat peste 44.500 de sesizari.

Sursa foto: puterea.ro