Aproape 300 de AUTORIZATII DE CONSTRUIRE, emise de Primaria Sectorului 6 de la inceputul anului

Primaria Sectorului 6 a emis, de la inceputul acestui an si pana in prezent, 294 de AUTORIZATII DE CONSTRUIRE, cu 107 mai multe decat in aceeasi perioada a anului trecut, au anuntat joi reprezentantii instiutiei.

Astfel, in primele cinci luni ale anului curent, Primaria a emis 60 de autorizatii pentru extinderi de locuinte si constructii noi si 66 de autorizatii pentru diferite tipuri de constructii, printre care se numara spatii servicii si spatii comerciale, birouri, modificari interioare si balcoane etc.

Citeste si: INS: Numarul de autorizatii pentru cladiri rezidentiale, in crestere in trimestrul I din 2014

De asemenea, au fost eliberate 116 de autorizatii pentru lucrari mai mici precum anexe gospodaresti, imprejmuiri, demolari, bransamente, statii emisie-receptie in retelele de telefonie mobila, internet si cablu. Ale 52 de autorizatii au vizat segmentul publicitar.

Citeste si: Fosta fabrica Munplast din Drumul Taberei este demolata, in locul ei se construieste un hipermarket Kaufland

Potrivit sursei citate, AUTORIZATIILE DE CONSTRUIRE pot fi obtinute dupa ce, in prealabil, solicitantii au obtinut Certificatul de Urbanism de la Serviciul de Urbanism al Primariei. Ulterior emiterii acestuia, cetatenii se pot adresa Serviciului Analiza si Aviz de Conformitate din cadrul Primariei Sectorului 6, care obtine in numele lor toate avizele necesare eliberarii AUTORIZATIEI DE CONSTRUIRE (cele eliberate de furnizorii de utilitati publice, avizul sanitar si pe cel de mediu). Dupa obtinerea tuturor avizelor, impreuna cu Certificatul de Urbanism, actul de proprietate in copie legalizata si certificatul de impunere de la Directia Impozite si Taxe Locale, cetatenii vor depune la Serviciul Autorizatii de Construire un Proiect de obtinere a Autorizatiei de Construire.

Sursa foto: primarie6.ro