Aproximativ 2.000 de sindicalisti PROTESTEAZA impotriva Guvernului Ponta

Aproximativ 2.000 de SINDICALISTI Cartel ALFA PROTESTEAZA, marti, in Piata Victoriei din Capitala. Revendicarea principala vizeaza modificarea de urgenta a Legii dialogului social.

SINDICALISTII se declara nemultumiti de felul in care arata Legea dialogului social si de faptul ca doar 30% din angajatii, din tara noastra, sunt acoperiti de un contract colectiv de munca, releva realitatea.net.

Citeste si: APROXIMATIV 5.000 DE SINDICALISTI DE LA CARTEL ALFA VOR PROTESTA LA GUVERN, PENTRU A CERE MODIFICAREA LEGISLATIEI MUNCII

Totodata, oamenii critica faptul ca nu pot declansa un conflict de munca, in conditii de lucru civilizate, doar angajatorii avand aceasta posibilitate. Alta problema semnalata de SINDICALISTI este ca nu pot fi reprezentati bine, intre angajati, si ca, in aceste conditii, angajatorii se pot indrepta destul de usor impotriva lor.

Autorizatia SINDICALISTILOR de la Cartel Alfa, pentru protestul organizat, in fata Guvernului, a fost ceruta pentru 10.000 de persoane, insa la protest sunt in jur de 2.000 de PROTESTATARI, grupuri de manifestanti continuand sa soseasca.

Citeste si: SINDICALISTII DIN MINE-ENERGIE PICHETEAZA, MARTI, SEDIUL GUVERNULUI

Oficialii Politiei Rutiere sfatuiesc soferii sa ocoleasca strazile principale, din Piata Victoriei, unde traficul va fi ingreunat din cauza protestului.

Sursa foto: realitatea.net