Aproximativ patru MILIOANE DE TIGARETE au fost ridicate de politisti in urma PERCHEZITIILOR in trei judete

Aproximativ patru MILIOANE DE TIGARETE si 19.000 de euro au fost ridicate de politistii specializati in combaterea criminalitatii organizate din Timis si procurorii DIICOT, in urma a 24 de PERCHEZITII domiciliare desfasurate pe raza a trei judete, a anuntat miercuri Inspectoratul General al Politiei Romane.

Potrivit sursei citate, politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Timisoara si procurorii DIICOT – ST Timisoara au efectuat miercuri 24 de PERCHEZITII domiciliare, dintre care 15 pe raza judetului Timis, doua in judetul Arad si sase in Maramures, pentru destructurarea unei grupari infractionale specializate in contrabanda cu tigarete.

Activitatile s-au desfasurat cu sprijinul politistilor de la BCCO Oradea, BCCO Cluj-Napoca, IPJ Timis si jandarmilor din cadrul Gruparii Mobile Timisoara.

Citeste si: PERCHEZITII in Timis, Arad si Maramures pentru destructurarea unei grupari de TRAFICANTI DE TIGARI

In urma PERCHEZITIILOR efectuate, au fost ridicate in vederea confiscarii aproximativ 4.000.000 de tigarete de contrabanda si 19.000 de euro.

Din cercetari a reiesit ca, incepand cu anul jumatatea anului 2013, membrii gruparii infractionale ar fi procurat tigarete de pe raza judetelor Maramures si Arad, introduse pe teritoriul Romaniei din Ucraina si Serbia, in mod fraudulos, si le-ar fi comercializat in judetele Timis, Mehedinti si Dolj.

Pe parcursul cercetarilor, au fost indisponibilizate 550.000 de tigarete, in valoare de 600.000 de lei.

Citeste si: GALATI: ACTORI de la TEATRUL DRAMATIC, prinsi cu TIGARI de contrabanda

Au fost puse in executare 20 de mandate de aducere, persoanele identificate fiind conduse la sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Timisoara, pentru audieri.

Actiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale – IGPR si DIPI.

Sursa foto: epresa.md