Aquaman 2 fara Amber Heard? Ce clauza din contract a incalcat si cu ce actrita din Game of Thrones ar putea fi inlocuita

Presa din Australia anunta că Amber Heard ar fi încălcat o clauza importanta din contractul pe care l-a semnat pentru Aquaman 2. Ca atare aceasta ar putea fi înlocuită din superproducția in care Jason Momoa joaca rolul principal.

Mai multe publicatii on-line de la Antipozi scriu că nu ar fi trecut “proba fizică”, în sensul că în pandemie s-ar fi îngrășat câteva kilograme și că nu mai corespunde din punct de vedere fizic personajului pe care îl joacă. “Amber Heard nu a trecut examenul fizic. Are o clauză în contract prin care i se cere să fie în formă maximă înainte de filmări, iar ea a încălcat-o”, a spus o sursă pentru un site australian, citat de The Sun.

Sursele citate speculeaza din plin acest subiect si anunta ca rolul partenerei lui Momoa din Aquaman, Mera interpretata de Amber, ar putea fi preluat de Emilia Clarke din Game of Thrones. Emilia Clarke, Daenerys Targaryen din Game of Thrones, a format si in serialul de succes, un cuplu cu Jason Momoa, între ei fiind o chimie evidentă.

Sursa foto: billboard