Arad: Accident grav soldat cu doi morți și doi răniți grav

Un accident rutier grav s-a petrecut joi seară, între Arad și Oradea. Potrivit primelor informații, două persoane au decedat, iar alte două au fost rănite.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că autovehiculul în care se aflau cele trei persoane a accidentat un bărbat care se deplasa pe partea carosabilă, iar ulterior a intrat într-un copac de pe marginea drumului. În urma accidentului, șoferul autovehiculului și pietonul au decedat.

“Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că joi, în jurul orei 20,00, conducătorul unui autoturism care se deplasa pe DN 79, dinspre Oradea, pe raza localității Andrei Șaguna, a surprins și accidentat un bărbat care se deplasa pe partea carosabilă, în același sens de mers, ulterior a părăsit partea carosabilă, izbindu-se de un pom.

În urma impactului a rezultat decesul pietonului și a conducătorului auto, precum și rănirea ușoară a doi bărbați, de 30 și 56 de ani, din Zimandu Nou, pasageri în autoturism. Identitatea bărbaților care au decedat urmează a fi stabilită. Colegii mei continuă cercetările, pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului rutier”, a declarat agent șef adjunct Claudia Iuga, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Arad.

Sursa foto: realitatea