ARAD: Ajut-o pe Andreea, participand la spectacolul caritabil “Din suflet, pentru suflet”

Aradenii sunt invitati duminica, 19 octombrie, la spectacolul folcloric “Din suflet, pentru suflet”, organizat incepand cu orele 16.00 la Casa de Cultura a Sindicatelor din municipiu. Participand la eveniment, o vei ajuta pe micuta Andreea, care la varsta de numai 8 anisori isi asteapta programarea la urmatoarea operatie pe cord.

Spectacolul caritabil “Din suflet, pentru suflet” este organizat de Asociatia Culturala Friends Forever din Tg. Mures si ansamblul folcloric “Traditii Aradene”.

La eveniment si-au anuntat participarea parintele Cristian Pomohaci, Tiberiu Ceia, Cornel Borza, Vasile Conea, Adrian Stanca, Mircea Cartisorean, Maria Dan Paucean, Elizaveta Rudei, Otilia Radu, Floare Hojda Tomoiaga, Cosmin Marta, Florica Tomoioaga, Radu Mates, Simona Costin- Ionut Mates – Cornel Chiscau, Stefan Muntenas, Simona Briscan, Ansamblul Folcloric Stelele Bihorului, Rapsozii Zarandului, Daniela Ploia, Doru Ciupa, Daniela Dudas, Adriana Crisan, Mihaela Motiu, Iordana Maria Rad si Cornelia Vid.

Spectacolul “Din suflet, pentru suflet” va fi prezentat de Ioan Gheorghe Oltean, Ancuta Claudia Deac si Doru Ciupa.

“Haideti dragi prieteni sa fim alaturi de micuta Andreea, care la 8 anisori isi asteapta programarea la urmatoarea operatie pe cord, ce va avea loc la Tg. Mures. Sa nu uitam ca suntem OAMENI si ca ne sta in putinta sa ne ajutam unii pe ceilalti. doar cine este parinte intelege ce inseamna sa fii mama singura, sa ai in ingrijire 2 copii, un baiat de 17 ani si o fetita de doar 8, cu grave probleme de sanatate.  Va asteptam cu drag la spectacolul nostru, sa incercam sa punem mana de la mana pentru a-i da o speranta de mai bine Andreei. Pretul biletului este de 30 lei si poate fi procurat dce la casieria Casei de Cultura a sindicatelor din Arad”, precizeaza organizatorii, intr-un comunicat transmis la redactie.

Parteneri media : HORA TV, Info TV Arad, Radio Timisoara, Antena 1 Arad, Radio Lipova si Tv Baricada Arad.

Donatii se pot face in conturile BANCA TRANSILVANIA SWIFT BTRL022 RO72BTRLRONCRT0228959101 – CONT LEI, RO22BTRLEURCRT0228959101 – CONT EURO, RO26BTRLUSDCRT0228959101- CONT IN DOLARI, pe numele Motiu Mihaela.