ARAD: CASA CONSULULUI ITALIEI SPARTA de HOTI! Ce au FURAT ACESTIA

Locuinta consulului onorific al Italiei la Arad a fost sparta, hotii furand trei arme, bujiterii din aur si aproximativ 15.000 de euro. Incidentul a avut loc in perioada 31 mai – 4 iunie, insa Politia nu a dat pana acum publicitatii informatii, informeaza Mediafax.

“Persoane necunoscute ar fi patruns intr-o casa din municipiul Arad, de pe strada Moldovei, de unde ar fi sustras un dulap metalic in care se aflau trei arme de foc detinute legal si dintr-o caseta metalica in care se aflau bani, circa 15.000 euro, si bijuterii din aur”, a declarat, luni, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Arad, Lorena Radu.

Politistii si procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Arad fac cercetari in acest caz. Casa apartine consulului onorific al Italiei la Arad, Roberto Sperandio. Acesta nu a comentat incidentul. Intrebata de ce nu a dat publicitatii date despre acest caz pana acum, Lorena Radu a raspuns ca Politia face publice asemenea cazuri doar daca are suspecti, iar in acest caz nu exista deocamdata.

“Activitatile Politiei au fost indreptate spre efectuarea cercetarii la fata locului si identificarea persoanelor supecte. Cazul a intrat astazi (luni – n.red.) in atentia mass media, iar Inspectoratul de Politie Judetean Arad a iesit cu un punct de vedere oficial cu privire la cum s-a petrecut incidentul”, a declarat Lorena Radu.

Roberto Sperandio este consul onorific al Italiei de mai multi ani, consulatul onorific de la Arad avand competente pentru judetele Arad, Bihor si Hunedoara.

Sursa foto: realitatea